Untitled
19 dec 2013
week 27: 13 t/m 19 december

Op 13 december moest ik met Bas en Laura naar het consultatiebureau. Laura woog 6.790 gram en was 66,2 cm lang. Ze werd onderzocht door de arts en alles was goed. Het duurde wel even voordat ze mee wilde werken met de controle van haar ogen. Ze moest een lampje volgen, maar ze keek er gewoon overheen of de andere kant op. Nadat we met Bas bij de wijkverpleegkundige waren geweest, zijn we bij oma van Aerle geweest (opa was niet thuis). Tante Maartje en Eline waren er ook.
We zijn op 14 december ’s morgens naar het tuincentrum geweest. Daar hebben we een kunstboompje gekocht voor Bas en Laura. ’s Middags kwamen opa en oma Van Mierlo en zijn we met zijn allen naar de fietsenwinkel geweest. Laura huilde als ze in de kinderwagen lag, waardoor we haar de hele tijd op de arm hebben gehad. Laura was aan het begin van de avond weer erg onrustig en heeft weer flink gehuild/gekrijst. Gelukkig was ze na het avondeten en haar voeding weer rustig en heeft ze goed doorgeslapen.
Op 15 december zijn we ’s morgens bij opa Van Aerle op bezoek geweest. Laura heeft fijn met bas op de bank gespeeld, ze hadden plezier samen, maar Laura heeft ook haar eerste kopstoot van Bas gehad. Gelukkig leek ze er niet veel last van te hebben. Ook vandaag was ze onrustig. ´s Nachts werd ze wakker en was ze moeilijk te troosten. Ik heb tot 01.00 uur met haar beneden gezeten en pas na een voeding was ze weer rustig.
We zijn op 16 december een stuk gaan wandelen. ’s Middags kwamen opa en oma Van Aerle, tante Maartje en Eline op bezoek. Laura heeft veel geslapen vandaag en was net wakker voordat opa, oma, tante Maartje en Eline weer naar huis gingen.
Op 17 december zijn we ’s middags naar tante Willeke gewandeld. Oma Van Aerle, tante Maartje en Eline waren er ook. Laura was erg vrolijk en heeft lekker op schoot gezeten.
We zijn op 18 december ’s morgens boodschappen gaan doen. ’s Middags wilde Bas graag dat Laura bij hem op bed kwam liggen. Laura had het prima naar haar zin in het race-autobed. Ook vindt ze het leuk om onder haar muziekmobiel te liggen. Dan kan ze zichzelf zien in het spiegeltje en kan ze de beestjes pakken die eraan hangen. Soms trekt ze wel heel hard aan de mobiel; dan heeft ze veel plezier.
Op 19 december zijn we laat in de middag een stuk gaan wandelen. We zijn bij de winkel geweest en zijn op de terugweg nog een stuk omgelopen. Het was al donker toen we thuis kwamen. Tijdens het avondeten heeft Laura een half uur écht heel hard gehuild (nog erger dan eerder) en was het moeilijk haar te troosten. Ze heeft uiteindelijk wel goed gegeten en is lief gaan slapen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative